Advertisement

Yasin Öztekin Galatasaray - Son Dakika Spor Haberleri Samsunspor Dan Yasin Oztekin E Galatasaray Uyarisi Fotomac - Galatasaray'ın türkiye kupası'nda tuzlaspor ile oynadığı maçta rakibine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gören yasin öztekin.

Yasin Öztekin Galatasaray - Son Dakika Spor Haberleri Samsunspor Dan Yasin Oztekin E Galatasaray Uyarisi Fotomac - Galatasaray'ın türkiye kupası'nda tuzlaspor ile oynadığı maçta rakibine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gören yasin öztekin.. Yasin, galatasaray'dan i̇zmir ekibine transfer olmasının ardından yaptığı 'galatasaray'a gol atmak galatasaray'dan daha farklı bir şekilde ayrılmak istediğini söyleyen yasin öztekin, açıklamasını şu. Yasin öztekin resmi hayran sayfası ! Galatasaray'da yasin öztekin tuzlaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı. €350th.* mar 19, 1987 in dortmund, germany. Galatasaray, yasin öztekin için görüşmelere başladı.

Yasin öztekin galatasaray'da süresiz kadro dışı kaldı! Yasin öztekin resmi hayran sayfası ! Günün en popüler iddaa tercihlerini. Yasin öztekin'in galatasaray'dan ne kadar alacağı var? €350th.* mar 19, 1987 in dortmund, germany.

Yasin Oztekin Den Flas Sozler Demek Ki O Kadar Yetenekli Degilim Son Dakika Super Lig Haberl
Yasin Oztekin Den Flas Sozler Demek Ki O Kadar Yetenekli Degilim Son Dakika Super Lig Haberl from iaftm.tmgrup.com.tr
Türkiye'ye gelirken zaten hedeflerim vardı. Günün en popüler iddaa tercihlerini. Yasin, galatasaray'dan i̇zmir ekibine transfer olmasının ardından yaptığı 'galatasaray'a gol atmak galatasaray'dan daha farklı bir şekilde ayrılmak istediğini söyleyen yasin öztekin, açıklamasını şu. Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu, galatasaray'ı burada görmek benim için sevindirici çünkü orada 4 yılım geçti. Web tv video yasin öztekin: Yasin öztekin galatasaray'da süresiz kadro dışı kaldı! Dortmund'dan türkiye yoluna çıktığımda en geç üçüncü sezonumda büyük takımda oynama hedefi koymuştum kendime. 02 ocak 2017 pazartesi 13:06 | son güncelleme:

Yasin öztekin'in galatasaray'da attığı 31 gol (yö7).

02 ocak 2017 pazartesi 13:41. Yasin öztekin, galatasaray ile sözleşme yenilemede sıkıntı eski yaşayan menajeri önder i̇nce ile yollarını ayırdı, ahmet bulut ile anlaştı. Yasin öztekin resmi hayran sayfası ! €350th.* mar 19, 1987 in dortmund, germany. Lig'de samsunspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen yasin öztekin, bir gol attığı tuzlaspor maçının ardından. Yasin öztekin'in galatasaray'da attığı 31 gol (yö7). Aslen kırşehirli bir ailenin dortmund'da dünyaya gelen beş çocuğundan üçüncüsü olan yasin'in futbolla tanışması çok geç olmadı. 19 mart 1987, dortmund), sol açık mevkiinde görev yapan türk millî futbolcudur. Galatasaray'ın türkiye kupası'nda tuzlaspor ile oynadığı maçta rakibine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gören yasin öztekin. Yasin öztekin galatasaray'da süresiz kadro dışı kaldı! Galatasaray ile 4 yıllık galatasaray'da sezonun kuşkusuz sürpriz oyuncusu olan yasin öztekin, artık sarı kırmızılı ekipte. Türkiye'ye gelirken zaten hedeflerim vardı. Yasin öztekin'in galatasaray'dan ne kadar alacağı var?

Galatasaray da yasin öztekin'in transferini doğruladı. 4.000 yasin öztekin hayranı see more of yasin öztekin galatasaray on facebook. Tecrübeli futbolcu galatasaray'a dönmek istediğini söyledi. Galatasaray'la sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki yasin öztekin, kendisini isteyen yasin öztekin'e almanya , i̇spanya ve fransa 'dan teklifler olduğu bilinirken 31 yaşındaki oyuncu ile beşiktaş 'ın da. Yasin öztekin, galatasaray ile sözleşme yenilemede sıkıntı eski yaşayan menajeri önder i̇nce ile yollarını ayırdı, ahmet bulut ile anlaştı.

Yasin Oztekin Den Galatasaray Taraftarina Mesaj Sporun Dibi
Yasin Oztekin Den Galatasaray Taraftarina Mesaj Sporun Dibi from www.sporundibi.com
Galatasaray ile ilk resmi golünü türkiye kupası'nda balçova yaşamspor karşısında kaydeden yasin, ligde sivasspor karşısında ilk kez sarı. Günün en popüler iddaa tercihlerini. Galatasaray'a karşı inşallah bir, iki gol atarım. şeklinde konuştu. Yasin öztekin, 34, from turkey samsunspor, since 2020 left winger market value: 4.000 yasin öztekin hayranı see more of yasin öztekin galatasaray on facebook. Yasin öztekin, galatasaray ile sözleşme yenilemede sıkıntı eski yaşayan menajeri önder i̇nce ile yollarını ayırdı, ahmet bulut ile anlaştı. Galatasaray'ın sözleşme yenilemediği yasin öztekin, geçen günlerde göztepe'ye imza atmıştı. Yasin öztekin resmi hayran sayfası !

Galatasaray'ın sözleşme yenilemediği yasin öztekin, geçen günlerde göztepe'ye imza atmıştı.

İlk yarıyı, devre arasını ve ikinci yarıdaki hedefleri anlatarak sözlerine başlayan yasin. Galatasaray'da yasin öztekin tuzlaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı. Yasin, galatasaray'dan i̇zmir ekibine transfer olmasının ardından yaptığı 'galatasaray'a gol atmak galatasaray'dan daha farklı bir şekilde ayrılmak istediğini söyleyen yasin öztekin, açıklamasını şu. Tecrübeli futbolcu galatasaray'a dönmek istediğini söyledi. Galatasaray'ın sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı yasin öztekin için menajeri ahmet galatasaray'a geldiği günden beri toplamda 144 maça çıkan öztekin, bu maçlarda 31 gol 18 asist ile. Yasin öztekin galatasaray'da süresiz kadro dışı kaldı! Yasin öztekin, ben galatasaray'a karşı da oynasam sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kayseri erciyesspor başkanı ziya eren lig radyo'da katıldığı bir pro. Türkiye'ye gelirken zaten hedeflerim vardı. Yasin öztekin resmi hayran sayfası ! Galatasaray, kayseri erciyespor'un başarılı futbolcusu yasin öztekin'i transfer etmek için görüşmelere başladığını kamuyu. Galatasaray'ın türkiye kupası'nda tuzlaspor ile oynadığı maçta rakibine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gören yasin öztekin. Galatasaray'a karşı inşallah bir, iki gol atarım. şeklinde konuştu.

Galatasaray, kayseri erciyespor'un başarılı futbolcusu yasin öztekin'i transfer etmek için görüşmelere başladığını kamuyu. Kariyer sayfasında yasin öztekin isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk. Yasin, galatasaray'dan i̇zmir ekibine transfer olmasının ardından yaptığı 'galatasaray'a gol atmak galatasaray'dan daha farklı bir şekilde ayrılmak istediğini söyleyen yasin öztekin, açıklamasını şu. 6 kupa kazandım, çok güzel anılarım var. Galatasaray'la sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki yasin öztekin, kendisini isteyen yasin öztekin'e almanya , i̇spanya ve fransa 'dan teklifler olduğu bilinirken 31 yaşındaki oyuncu ile beşiktaş 'ın da.

1
1 from
Tecrübeli futbolcu galatasaray'a dönmek istediğini söyledi. 19 mart 1987, dortmund), sol açık mevkiinde görev yapan türk millî futbolcudur. Kariyer sayfasında yasin öztekin isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk. Galatasaray'ın sözleşme yenilemediği yasin öztekin, geçen günlerde göztepe'ye imza atmıştı. İlk yarıyı, devre arasını ve ikinci yarıdaki hedefleri anlatarak sözlerine başlayan yasin. Futbol kariyerine sivasspor'da devam eden yasin öztekin, samimi açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı yasin öztekin için menajeri ahmet galatasaray'a geldiği günden beri toplamda 144 maça çıkan öztekin, bu maçlarda 31 gol 18 asist ile. Galatasaray da yasin öztekin'in transferini doğruladı.

Futbol kariyerine sivasspor'da devam eden yasin öztekin, samimi açıklamalarda bulundu.

Yasin öztekin, galatasaray ile sözleşme yenilemede sıkıntı eski yaşayan menajeri önder i̇nce ile yollarını ayırdı, ahmet bulut ile anlaştı. Kayseri erciyesspor başkanı ziya eren lig radyo'da katıldığı bir pro. 4.000 yasin öztekin hayranı see more of yasin öztekin galatasaray on facebook. Günün en popüler iddaa tercihlerini. Galatasaray, kayseri erciyespor'un başarılı futbolcusu yasin öztekin'i transfer etmek için görüşmelere başladığını kamuyu. Lig'de samsunspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen yasin öztekin, bir gol attığı tuzlaspor maçının ardından. Tecrübeli futbolcu galatasaray'a dönmek istediğini söyledi. Galatasaray da yasin öztekin'in transferini doğruladı. Kayseri erciyesspor başkanı yasin öztekin'in galatasaray ile anlaştığını duyurdu. Yasin öztekin galatasaray'da süresiz kadro dışı kaldı! Galatasaray ile ilk resmi golünü türkiye kupası'nda balçova yaşamspor karşısında kaydeden yasin, ligde sivasspor karşısında ilk kez sarı. Türkiye'ye gelirken zaten hedeflerim vardı. Web tv video yasin öztekin:

Aslen kırşehirli bir ailenin dortmund'da dünyaya gelen beş çocuğundan üçüncüsü olan yasin'in futbolla tanışması çok geç olmadı yasin öztekin. Galatasaray'ın önemli isimlerinden yasin öztekin, antalya kampında i̇ha'ya açıklamalarda bulundu.

Post a Comment

0 Comments